La Junta Directiva de l’Espai de Música Jove del Verger com a entitat organitzadora del III Concurs de Composició de Música Festera ha estat valorant i estudiant totes les circumstàncies que afecten la celebració de la segona fase del concurs que estava prevista per al dissabte 16 de maig de 2020. Així, després de consultar i consensuar amb totes les entitats patrocinadores dels premis: Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT), Consell Moro i Cristià del Verger i M.I. Ajuntament del Verger, prenem les següents decisions:

  1. El Concert de les obres finalistes no podrà celebrar-se el 16 de maig donat que les mesures decretades pel govern no ens permeten realitzar activitats culturals a hores d’ara.
  2. Atenint-nos a les fases de la desescalada i sempre que ens ho permeten les autoritats, ens comprometem a realitzar el concert de les obres finalistes abans que acabe el 2020, en el millor dels casos en agost a l’aire lliure i amb les condicions que ens vinguen imposades.
  3. En el cas que durant tot l’any 2020 no poguera celebrar-se el Concert perquè l’evolució de la fase de desconfinament no ens ho permeta, l’organització, tenint en compte la base 16 del Concurs i entenent que els concursants han fet ja el seu treball i tenen dret a saber el resultat final, es reserva el dret a:
    1. Resoldre els premis mitjançant la valoració i decisió del jurat tècnic, sense necessitat de realitzar el concert de les obres finalistes i realitzant un acte d’entrega dels premis (a distància o presencial) sense concert.
    2. Adquirir el compromís d’interpretar les obres guanyadores i també les seleccionades i no guanyadores (sempre amb el consentiment dels autors) en el primer concert que poguérem celebrar en el 2021.
  4. Amb tot, volem deixar constància que els principis que basen les nostres decisions són i seran sempre:
    1. La responsabilitat i protecció enfront de la pandèmia,
    2. El factor econòmic i social, entenent que si es donen les condicions sanitàries previstes en la desescalada i es permet realitzar activitat cultural cal preservar els drets dels autors concursants a saber quin és el resultat del concurs i també cal estimular un mínim l’activitat sociocultural al nostre poble.

 

Notícies per categories

Històric de noticies